HTML

Blog Budakesziért

A blog azért jött létre, hogy Budakeszi lakossága és a városért tenni akarók egy központi gyűjtőoldalon értesülhessenek a Budakeszit érintő legfrissebb hírekről, projektekről, fejlesztésekről és interaktív módon közreműködhessenek azok alakításában, megoszthassák véleményüket, ötleteiket, és javaslatokat tegyenek a város jövőjének pozitív irányba való alakítására.

Támogatók

okotars.png              mol.png

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Kérdőív a budakeszi mamutfenyők körüli terület fejlesztéséről

2010.11.21. 17:39 Freer - Kohó Egyesület

A lakosság igényeinek felméréséhez készítettünk egy rövid kérdőívet, melynek eredményeit figyelembe fogjuk venni a parkosítás tervezése és megvalósítása során.

Kérlek titeket, szánjatok 3 percet ennek a rövid kérdőívnek a kitöltésére: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDZ1MFRGNDBFaHlhUlVKVGhQTVItYlE6MQ

Köszönjük a segítséget!

Kohó Kulturális Egyesület

4 komment

Címkék: kérdőív kohó mamutfenyők

A bejegyzés trackback címe:

https://budakesziert.blog.hu/api/trackback/id/tr652463544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parducka 2010.11.22. 15:47:56

Sziasztok!

Jó ötket persze-persze, de nem inkább a közlekedést kellene normalizálni, sem busszal nem jó, sem kocsival.

A Budakeszi út pedig botrányos állapotú.

Ja pályázatot írni nem segítünk az önkormányzatnak, hogy ne bukják a támogatásokat adminisztrációs hibák miatt?

Freer - Kohó Egyesület 2010.11.22. 17:23:36

@parducka:
Kedves parducka! Teljes mértékben igazad van, a közlekedés Budakeszin egy katasztrófa, mint ahogy léteznek még problémás dolgok a városban. Ennek megoldására pedig minden településen van egy szervezet, amit úgy neveznek, hogy önkormányzat.
Mi civilként ott segítünk, ahol erre van lehetőség, most erre a pályázatra (Zöldövezet Program) tudtunk pályázni (amin egyébként csak civil szervezetek indulhatnak). Szerintünk ez is fontos, Budakeszi fejlesztési koncepciójában a közlekedési problémák megoldása mellett a másik fontos pont a kirándulási célponttá és regenerációs központtá válás, ehhez járul hozzá (amennyire csak tud) ez a pályázat is.
Emellett mi is örülünk bármilyen más területen megjelenő pozitív kezdeményezésnek. :)
Üdvözlettel:
Freer

Upani01 2011.01.09. 05:44:23

@Freer - Kohó Egyesület:
"Budakeszi fejlesztési koncepciójában a közlekedési problémák megoldása mellett a másik fontos pont a kirándulási célponttá és regenerációs központtá válás, ehhez járul hozzá (amennyire csak tud) ez a pályázat is." - ez az egyesület stratégiai elgondolása vagy az önkormányzat és egyéb civil szervezetek által is elfogadott nézet. A város fejlesztéséhez először szerintem valamiféle, az összefogásnak, együttműködésnek otthont adó szervezet kéne. És ebbe jó volna ha az önkormányzat, a civilek és egyéb érdekgazdák is képviseltetnék magukat. Szerintem ez nagyon fontos lenne! (a fejetlenség elkerülése, a hatékonyság, stb. miatt)

Freer - Kohó Egyesület 2011.01.10. 18:02:17

@Upani01: Ez tudtommal egy tanulmány eredménye, amit - ha jól emlékszem - valamelyik korábbi Hímondóban olvastam, és Budakeszi fejlesztési stratégiáját vizsgálja. Az önkormányzat valószínűleg többet tud mondani róla.
Tényleg jó volna egy közös szervezet, bár Budakeszin annyi tevékeny civil egyesület létezik, hogy elég lenne találni nekik közös egy fórumot (kiindulópont lehetne ez a blog...), ahol az önkormányzatot is bevonhatnák, és ennek segítségével szervezetten, együtt kialakított koncepció alapján tudnának tevékenykedni.
süti beállítások módosítása