HTML

Blog Budakesziért

A blog azért jött létre, hogy Budakeszi lakossága és a városért tenni akarók egy központi gyűjtőoldalon értesülhessenek a Budakeszit érintő legfrissebb hírekről, projektekről, fejlesztésekről és interaktív módon közreműködhessenek azok alakításában, megoszthassák véleményüket, ötleteiket, és javaslatokat tegyenek a város jövőjének pozitív irányba való alakítására.

Támogatók

okotars.png              mol.png

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Mamutfenyő Pihenőpark - pályázat leadva

2011.01.08. 19:38 Freer - Kohó Egyesület

Kedves érdeklődők!

Tegnap sikerült leadni a parkosítási pályázatot, ezúton köszönünk minden segítséget, hozzászólást, véleményt! Reméjük, sikerrel járunk, és tavasszal folytathatjuk a megkezdett munkát. Az eredmény február 16-án derül ki.

A beadott anyagba a lakossággal, az önkormányzattal, a Nemzetközi Dendrológiai Alapítvánnyal és más civil egyesületekkel való egyeztetés után a következő pontok kerültek be:

  • A terület növényekkel való benépesítése: közel 500 növény kerül majd elültetésre, ezek mindegyike őshonos, nagy részük gyertyán, cser és tölgyfa, valamint különböző cserjék lesznek.
  • Bográcsozó hely létrehozása 2 paddal és 4 asztallal
  • 2 szemetes kihelyezése (sajnos a pályázat költségvetésébe nem fért be több, pedig szükség volna még néhányra, ehhez várjuk támogató civil egyesületek jelentkezését)
  • 4 madáretető kihelyezése
  • Ismeretterjesztő tábla kihelyezése a mamutfenyőkről
  • A patakpart megtisztítása és cserjékkel való beültetése
  • Fahíd, valamint 10-12 fős szaletli létrehozása - Sajnos ezek sem férnek bele a költségvetésebe, de létrehozásukat nagyon fontosnak tartjuk, ezért ehhez is várjuk a támogatók jelentkezését, akár anyagbeli, eszközbeli, akár pénzbeli segítséget. Köszönjük!

Az átadásra a tervek szerint május 10-én, a Madarak és Fák Világnapján fog sor kerülni.

A kérdőív részletes, összesített eredményei várhatóan február elejére kerülnek fel az oldalra. Továbbra is várjuk az ötleteket, véleményeket, hozzászólásokat!

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat leadás mamutfenyő parkosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://budakesziert.blog.hu/api/trackback/id/tr922570352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása